Зміст №3

Зміст:
  1. Рибалка О. І. Чи справді пшениця є деструктивним харчовим продуктом?. - C. 187-210.
  2. Тищенко О. М., Михальська С. І. Транскрипційні фактори NAC-субродини у підвищенні рівня стійкості культурних рослин до осмотичних стресів. - C. 211-217.
  3. Шишлова-Соколовская А. М., Картель Н. А., Шишлов М. П. Биометрический анализ трансгенных растений ярового рапса с генами животного сур11А1 и бактериального bar происхождения. - C. 218-228.
  4. Моргун Б. В., Похилько С. Ю., Починок В. М., Дуплій В. П., Дуган О. М., Христан О. О., Степаненко А. І. Генетичне різноманіття пуроіндолінових генів серед ліній пшениці м’якої, носіїв Gpc-B1 із Triticum turgidum ssp. dicoccoides. - C. 229-236.
  5. Павлище А. В., Кірізій Д. А., Коць С. Я. Реакція симбіотичних систем сої на дію фунгіцидів за різних способів обробки. - C. 237-247.
  6. Капітанська О. С., Прядкіна Г. О., Стасик О. О. Вплив обробки рослин комплексом карбоксилатів мікроелементів на фотосинтетичні показники і врожай озимої пшениці. - C. 248-255.
  7. Якимчук Р. А. Цитогенетична активність радіонуклідних забруднень донних відкладів водойм ближньої зони відчуження Чорнобильської АЕС. - C. 256-265.
  8. Кірізій Д. А., Стасик О. О., Рижикова П. Л., Троценко В. А. Онтогенетична динаміка газообміну листків верхніх ярусів у рослин пшениці. - C. 265-274.
Comments